Hvem er vi ?

General info

Klinikken er en uddannelsespraksis, dvs. vi normalt har en eller flere reservelæger tilknyttet, der er under uddannelse til special læger i almen medicin. Som patient vil du ofte blive tilbudt en tid hos en af reservelægerne, det er selvfølgelig altid muligt at få tid hos en specifik læge men så kan ventetiden blive længere, eller sagt på en anden måde: Du bestemmer tiden vi bestemmer lægen.

Desuden medvirker klinikken i uddannelsen af 12. semester medicinstuderende i almen medicin.

 

Historien om klinikken
Der har været lægeklinik på adressen i over 100 år, jeg har bevaret mange af de gamle instrumenter som er udstillet i venteværelset. De første læger boede selv i lejligheden samtidig med at der var klinik. Dagligstuen fungerede så som venteværelse om dagen.

Selv overtog jeg klinikken i 1996 med 1100 patienter, nu er der mere end 2000. Klinikken er uddannelses praksis og vil normalt altid have en uddannelseslæge ansat for 6 måneder ad gangen, desuden har vi nogen gange en medicinstuderende i en kort periode. Jeg er uddannelseskoordinator dvs. er medansvarlig for uddannelsen af læger til almen praksis i Region H.

 

Interesse områder
Jeg bruger akupunktur til smertebehandling, og udfører selv småkirurgi som fjernelse af mindre talg og fedt knuder samt modermærker.
Vi tager selv blodprøver, EKG, laver lungefunktions undersøgelser måler blodsukker, INR, CRP og mikroskoperer urin og vaginal sekret.
Vi tilstræber kort eller ingen ventetid, og har altid ledige akutte tider, syge børn har 1. prioritet.

Læge Jesper C. Nielsen f. 1956

Lægevidenskabelig embedseksamen

Københavns Universitet 1983

Praksis på Vesterbro siden 1996

Nina Hvid Topp

Nina er uddannet sygeplejeske 1999

Kardiologisk efteruddannelse. 2001

Intesiv Special Uddannelse 2006

Sundhedsfaglig kandidat fra KU 2010.

Ansat siden 2016. Sygeplejerske mandag og tirsdag, samt sekretær onsdag – fredag. 

Sekretær Johan Scharff-Hansen

Johan er sekretær mandag og tirsdag

 

IMG_0719

Mathilde Carstensen 

Intro stilling i almen medicin

Mathilde er i klinikken fra 01.02.2024-31.07.2024